Hajóbérlés Siófok szolgáltatások gyakori kérdései

Mit kell figyelembe venni?

Hajóvezetői engedély, személyigazolvány, mobiltelefon mindig legyen nálad a hajóbérlés ideje alatt. Nézd át a hajót rsézletesen kívül-belül, ellenőrizd a felszerelések meglétét és a hajó okmányait, a hajólevél, bérbeadási igazolás, bérleti szerződés minden esetben legyen veled a hajó fedélzetén. A viharra, a szél erősödésére a jól kiépített viharjelző rendszer legalább 1 órával előtte figyelmeztet. Kihajózás előtt mindig vizsgáld meg és nézz utána a várható időjárásnak, hiszen nagyban befolyásolhatja a tervezett túra útvonalát és idejét. Minden esetben gondoskkodj az átgondolt feladatkiosztásról az utasaid között. Kifutás előtt kapitányként mindig rendezd el a köteleket és ellenőrizd a hajó biztonsági berendezéseit, folyadékszintjeit, utasait.

Ruházat kiválasztása

A motorcsónak bérlésekor kényelmes, több rétegű ruházatba érdemes öltözni, puha, gumitalpú cipőben. Hőérzetünk erős szélben nagy mértékben csökken, ezt vedd figyelembe a ruházatod kiválasztásakor! Nyáron naptej, napszemüveg és nap elleni védelemre alkalmas sapka elengedhetetlen. A jobb helykihasználás érdekében a személyes holmik tárolásához mindenképpen sporttáskát válassz. Sporttáskádat könnyedén félbehajtva elhelyezheted egy tárolóban, így nem foglal sok helyet.

Gyerekmellény

Természetesen a hajóbérléshez minden méretben tudunk biztosítani gyermekmellényt, ilyen jellegű igényedet elegendőa hajó átvételekor kell jelezni felénk a gyermek súlyának megjelölésével.

 

Leggyakrabban keresett szavak: vizi taxi Siófok, vizi taxi, vizitaxi, balatoni hajózás yachton, hajóbérlés siófok, siófok sétahajó, Hajóbérlés rendezvényhez, sétahajózás balaton, Sétahajózás a balatonon, vizi hajózás, hajóbérlés, hajózás a balatonon, exkluzív hajózás, motorcsónak bérlés, balatoni hajózás, balaton yacht, Sétahajózás, charter hajó, balatoni bortúra